Koop Schoenen Online | Voor draagcomfort kies je New Balance schoenen
451
post-template-default,single,single-post,postid-451,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Voor draagcomfort kies je New Balance schoenen

Voor draagcomfort kies je New Balance schoenen

Gek op sneakers? Heb je al gehoord van New Balance schoenen? Vroeger werd de focus gelegd op atletische toepassingen in deze schoenenlijn. Tegenwoordig hoef je niet meer een topsporter te zijn om te genieten van de juiste balans in deze schoenen. De nieuwe collecties zijn zeker geschikt voor al jouw dagelijkse activiteiten.

Aandacht voor de pasvorm
Even een kort geschiedenis lesje. New Balance is opgericht in 1906, het is een Amerikaans merk en geboren in de buurt van Boston. William J. Riley krijgt alle eer voor het oprichten van dit merk. Het is een merk geworden waar hij zeer trots op mag zijn. Vooral de pasvorm is erg comfortabel en van sterke kwaliteit. Dat is ook niet erg gek als je kijkt naar de geschiedenis van dit merk. Eerst was het doel vooral het produceren van kwalitatief goede steunzolen en andere mogelijke artikelen om zo de pasvorm van schoenen bij de klant te verbeteren.

De New Balance schoenen van nu
Tot 1960 is alle aandacht naar de verbetering van de pasvorm gegaan zoals met de steunzolen. Vandaag de dag lopen niet alleen topsporters met de New Balance schoenen. Toen de lijn in de markt kwam die casual gedragen kan worden steeg de populariteit heel snel. Vooral mensen die last hebben van (kleine) blessures of andere klachten hebben bij het lopen, is dit merk aan te raden. Ook voor mensen die veel stappen op de teller hebben staan iedere dag kan dit een geschikt merk zijn.

Passen en meten
Voor dames, heren en kinderen zijn er collecties om uit te kiezen. Het is aan te raden om even de sneakers te passen in de winkel, al kunnen de New Balance schoenen heel gemakkelijk online besteld worden. De sneakers kunnen namelijk kleiner uitvallen dan je gewend bent. Het is ook vervelend wanneer eindelijk je schoenen binnen komen en je ze dan uiteindelijk niet eens past.

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.