Koop Schoenen Online | Blog over Jules Fashion – Mode ontwerpen
348
post-template-default,single,single-post,postid-348,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Blog over Jules Fashion – Mode ontwerpen

Blog over Jules Fashion – Mode ontwerpen

Voor erg mooie kleding heb ik Jules Fashion gevonden. Dit is een kledinglijn ontworpen door Julius Krechting. Vooral de tassen waar het merk bekend om staat vindt ik erg mooi. Je kan zien dat de tassen van goede kwaliteit zijn. Doordat de tassen handgemaakt zijn en dus erg zorgvuldig in elkaar gezet zijn zullen ze niet snel stuk gaan. Julius Krechting heeft voor deze kledinglijn de hulp van een aantal andere bekende ontwerpers ingeschakeld. Het is terug te zien aan de kwaliteit en het ontwerp van de kleding dat er veel grote ontwerpers aan gewerkt hebben.

De donkere accenten van de kleding van Jules Fashion passen erg goed bij de vormen. Toch zijn er ook fellere kledingstukken voor de mensen die liever felle kleuren dragen. Jules Fashion lijkt kleding voor zowel jong en oud te maken. De kleding is netjes maar niet te formeel voor dagelijks gebruik. Ik heb een van de tassen van Jules Fashion besteld. De volgende dag was deze al binnen en het verbaasde mij hoe ruim de tas van binnen was.

Doordat ik zo tevreden was over de tassen ontworpen door Jules Krechting heb ik meer van deze kledinglijn besteld. Al met al ben ik erg tevreden. Jules Fashion is een merk dat ik zeker vaker zal dragen. Ook mijn zoon is erg tevreden met de kleding die ik voor hem besteld heb. Dit merk is een must-have voor elke kledingkast. Voor man, vrouw, jong of oud, ik kan dit merk aan iedereen aanraden.

Zelden ben ik zo te spreken over een merk, maar Jules Fashion heeft me echt verbaasd met de kwaliteit van de kleding. De kleding is te bestellen op www.julesfashion.nl. Ik kan niet wachten om meer van deze ontwerper te zien. Als de kwaliteit van de volgende collectie ook maar een beetje op de kwaliteit van deze collectie lijkt ga ik zeker nog een tas halen.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.